2012/10/03

Julmuriimuri


Oon sunnuntaista saakka lykänny tätä kokoajan. :'D Mutta mutta mutta nyt tän teen.
Perjantaina oli kerhonohjaajakokous jonka jälkeen menin Jolandalle chillaileen, juomaan teetä, kattoon Talenttia ja leikkimään Haaviston kanssa. Lauantaina menin sit Jolandan kanssa kuvailemaan ja sen jälkeen tekeen kaikkia edellämainittuja asioita. Sunnuntaina sitten sillein vaihtelunvuoks näin Jolandaa. Käveltiin reilun tunnin verran ja sen jälkeen jäätiin Linnanpuiston lavalle istuskelemaan. Maanantaina koulun jälkeen mentiin keskustaan tuon erään henkilön kanssa chillaan siks aikaa ennenko näytelmäharkat alko. No mitäs sitten eilen? No taisin olla Jolandan kanssa taas reilun tunnin kävelyllä ja istuskelemassa siellä Linnanpuiston lavalla.
Tänään oli kerho. Kaikkee ne kerholaiset keksiikin... ''Tervetuloa rakkauden mopoauton kyytiin, ajetaan häämatkalle Hesaan.'' ''Voit ostaa hyvän miehen lähiöstä!'' ''Miks se haluu tappaa ton toisen vaikka se rakastaa sitä?'' ''Miks toi saa aina kaikki parhaat?'' ''Jeeppi joka maksaa tonnin.'' Ne on 7-9 vuotiaita.
Ens viikolla vaihtuu jakso, lukuaineet. -.- Huomenna Tuomakselle ja viikonloppuna kaiketikkin iskälle. ps. Herkkulakko on aikamoista kidutusta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti