2012/10/31

Mietin otsikkoa 20 minuuttia



 Viime viikolla olin leffassa kattomassa Magic Miken Rian, Jolandan ja Aten kanssa. Nukuin kivsu mun kainalossa. Ajelin traktorilla (tai en mä sillä ajanu). Lagailin. Join liikaa teetä ja lattee. Vaihdoin auton renkaat. Ja tein kaikkee muuta kivaa. Säät on ollu aika kivoja, vaikka on ihan sairaan kylmä, mutta ulkona on ollut aika kaunista kun ekat lumetkin jo sato. Tosin, ei niitä sielä enää oo. Aika vähän oon kuvannu mitään, tai muutenkaan tehny. Kohta on pakko kuvata, kun pitäis tehdä taiteen ja kulttuurin tuntien etätehtävä. Kahdeksan kuvaa samasta teemasta.
Eilen kävin ostaan kengät kun alko jalat vähän jäätyä kesäkengissä, vaikka on ollut villasukat jalassa. Tarttu siinä samassa yks flanukin mukaan. Koulutunnit menee piirrellen ja facetellen. Ei oikein vaan jaksa tehdä mitään kun ulkona on niin hämärää, jonka takia vaan väsyttää kokoajan. Näytelmätreeneissä viedään viimesiä. Huomenna on kenraaliharjoitus ja lauantaina sitten kaks näytöstä, sitten alkaa kiertue.
Teen postaukset aina hirveen myöhään, nytkin pitäis olla kohta jo nukkumassa. No meen huomenna onneks kymmeneen niin saan nukkua vähän pidempään.
Mutta nyt painun suihkuun ja nukkuun.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti