2012/05/26

Vihdoinkin!



Kiire kiire ja kiire! Nyt on ollu paljon kiireitä ja en oo mihinkään väliin ehtiny postaan, mutta nyt ehdin. Oon ollu Hyvinkäällä messuilla yövartijana ja kuvannu ötököitä. Tällä viikolla kaikki vapaa-aika on menny treeneihin.  Joka päivä on ollu n. klo. 15-21 näytelmäharkat. Siitä tuli ihan sika hyvä! Mut nyt se on jo ohi. :( Meillä ei ollu kun vaan viis näytöstä. Mutta aiotaan pitää yhteyttä koko porukka! Perjantaina meillä oli ensi-ilta juhlat enskarin jälkeen. Nyt aion jatkaa taas ihan hyvään tahtiin tätä postailua, nyt vaan ei oo yksinkertasesti ehtiny. Oon juonu tällä viikolla seittemän Starbucksia. :D (Toi oli tärkee tieto!) Huomenna meen vähän töitä tekemään ja chillailen loppu päivän. Enää viikko koulua! Nyt juon Bonaquaa ja syön Tuc:keja. Ei mulla varmaan sitten sen kummempia. Hyvää viime hetken kesäloman odotusta! :)



6 kommenttia :

  1. hei kalle ootko homo??????? ku oot siis niin ihq.
    ja es-lasit paras håhå.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha. :-D Juttujen taso oli taas aika korkeella tänää... :D es-lasit on kyllä paras. Roosa soitti mulle ja karju sinne puhelimeen ihan täysiä. :D Lupasin ostaa uudet jos se ei saa noita pois.

      Poista
  2. toi ruusukuva. kysy lupaa jos oot laittamassa jotain musta saatana. D:< en tykkää et laitat musta noita hirveitä kuvia tänne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuka otti kuvan ? En usko että sinä teo ainakaan . joten kuvaajalla on tekijänoikeudet ja saa pitstää sen blogiinsa jos haluanee ;--)

      Poista
  3. Mulla olis sulle haaste mu blogissa :--)

    http://kuinkatsoisipeiliin.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. taidan käydä hitaalla, mut mis ihku rebel on, etteks o enää, miks, lämpeeks viel

    VastaaPoista